Få energitjekket dit hus

Vil du have set dit hus efter i sømmende og se om der er noget at spare på el- og varmeregningen så få et energitjek af boligen.

Hos Ærø Energi- og Miljøkontor kan du få besøg af en energirådgiver, som sammen med dig gennemgår bygningens tekniske installationer og isoleringsmæssige tilstand for mulige energi- og vandbesparelser.

Med et energitjek får du helt konkret at vide, hvilke energibesparelser, der kan svare sig at gennemføre i netop din bolig.

Vi tilbyder følgende afhængig af behovet.

Energitjek light
Energitjek Light er for dig, som ønsker et hurtigt overblik over din bygnings energimæssige tilstand og om der evt. er nogle energiforbedringer som det umiddelbart giver mening at gennemføre.

Et “Energitjek Light” er en screening af din bygnings energimæssige tilstand, uden nogen efterfølgende skriftlig rapport/plan. Her gennemgår vores energirådgiver bygningen sammen med dig, samtidig med at du undervejs får vejledning og forslag til energiforbedringer. Vi tjekker også bygningen for utætheder og kuldebroer ved termografering.

Et Energitjek Light tager 1 time og koster 900 kr. inkl. moms

Energitjek 360
Energitjek 360 er et energitjek for dig som har planer om at skulle bygge om eller til og som ønsker et samlet overblik over mulige løsninger, samt et bud på en prioriteret indsatsliste, og en oversigt over den forventede investering og besparelse.

Med et “Energitjek 360” gennemgås bygningen grundigt af vores energirådgiver sammen med dig. Vi gennemgår dit varmeanlæg, ser på isoleringen, tjekker dine vinduer og undersøger bygningen for utætheder og kuldebroer ved termografering, får et overblik over dit elforbrug og meget andet – kort sagt vi kommer hele vejen rundt om bygningen og ser energi, komfort og økonomi i en sammenhæng. Og vi sørger for, at det alt sammen bliver sammenfattet i en plan, der nøje anviser dig løsningerne på at få nedsat dit energiforbrug.

Et Energitjek 360 tager normalt 1½ time for selve bygningsgennemgangen og herefter ½-1 time til et opfølgningsmøde, hvor du sammen med energirådgiveren gennemgår forslag til prioriteret indsatsliste for bygningen. Prisen for Energitjek 360 er 3.600 kr. inkl. moms.