Energirådgivning

Skal du i gang med at bygge om eller overvejer du at opsætte solceller eller købe en elbil, så kontakt Ærø Energi- og Miljøkontor for uvildig energirådgivning.

Hos Ærø Energi-& Miljøkontor kan du få uvildig rådgivning og sparring til dine energiprojekter, store som små. Kontakt os for at snakke nærmere.

Energirenovering af boligen
Overvejer du at bygge om eller til så kontakt Ærø Energi- og Miljøkontor for uvildig energirådgivning. I samarbejde med vores energirådgiver, kan du finde frem til den løsning, som passer bedst til både dig og bygningen, og få svar på spørgsmål som:

  • Hvornår og hvordan det bedst kan betale sig at energirenovere
  • Hvad din renovering betyder for boligens udseende
  • Hvordan forbedringerne kan øge sundhed og komfort
  • Hvad renoveringen vil komme til at koste
  • Hvor meget du kan spare på varmeregningen
  • Hvad du kan få i tilskud til din renovering
  • Hvordan du kommer sikkert i mål med dit projekt

Kontakt energirådgiver Rune Schmidt for nærmere aftale om energirådgivning til dit renoveringsprojekt.

Få gratis telefonrådgivning til at spare på elregningen!
Ærø Energi- & Miljøkontor tilbyder gratis og uvildig energirådgivning til hvordan du kan reducere dit energiforbrug og udgifterne til el. Rådgivningen er finansieret via støttemidler fra Ærøfonden.

Lån et SparOmeter og find boligens store strømslugere
Hos Ærø Energi- og Miljøkontor kan du gratis låne et sparOmeter og finde ud af, hvor meget strøm dine elapparater bruger. Med SparOmeteret kan du få undersøgt om det måske var på tide at skifte det gamle apparat ud med en ny og mere energieffektiv model. Og det kan give en idé om den besparelse, du kan få ved at lægge dine vaner en smule om.

Få energitjekket din bolig til vinteren
Kan dit hus holde på varmen når det bliver koldere?

Vil du have set din bygning efter i sømmende og se om der er noget at spare på el, varme og vandregningen så få et energitjek af boligen. Hos Ærø Energi- og Miljøkontor kan du få besøg af en energirådgiver, som sammen med dig gennemgår bygningens tekniske installationer og isoleringsmæssige tilstand for mulige energi- og vandbesparelser. Med et energitjek får du helt konkret at vide, hvilke energibesparelser, der kan svare sig at gennemføre i netop din bolig.

Læs mere om vores forskellige typer af energitjek her >>>